TEST
de sănătate a pielii

RASPUNDEȚI LA TOATE ÎNTREBĂRILE ȘI AFLAȚI CUM VĂ INFLUENȚEAZĂ REGIMUL DIETETIC STAREA PIELII

START
REZULTATE

Intestinul dvs. pune toate semnalele SOS pe fața dvs.! Urmați-ne sfatul și realizați un program de detoxifiere de 21 de zile cu Lactofiltrum®. Sfaturile zilnice vă vor ajuta să vă curățați organismul și să eliminați agenții toxici, ameliorând, prin urmare, starea pielii.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE PRODUS

REZULTATE

În general, meniul dvs. are nota „B”, dar uneori va permiteți ceva „extra” care provoacă o stare de bine și nu cel mai bun look dimineața. Beți mai multă apă și mâncați mai puține conserve și alimente grase. Programul de detoxifiere de 21 de zile cu Lactofiltrum® vă va ajuta să eliminați agenții toxici din organism și să vă ameliorați starea pielii. Continuați sau situația s-ar putea înrăutăți.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE PRODUS

REZULTATE

Sunteți perfect(ă)! Continuați pe acest drum. Daca simțiți că primăvara aduce puțină oboseală, încercați să vă echilibrați microflora intestinală și sa eliminați agenții toxici acumulați cu ajutorul unui program de detoxifiere de 21 de zile cu Lactofiltrum®.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE PRODUS

CE MÂNCAȚI, DE OBICEI, LA MICUL DEJUN? ÎNTREBAREA 1
CÂTE PAHARE DE APĂ BEȚI PE ZI? ÎNTREBAREA 2
CÂT DE DES VĂ FACEȚI CINSTE CU CEVA DE LA FAST-FOOD? ÎNTREBAREA 3
CÂT DE DES OBSERVAȚI IRITAȚII ȘI COȘURI PE FAȚĂ DUPĂ CE AȚI CONSUMAT MÂNCARE GRASĂ SAU PRĂJITĂ, DULCIURI SAU ALCOOL? ÎNTREBAREA 4
AVEȚI REACȚII ALERGICE LA MÂNCARE?(MÂNCĂRIMI, ROȘEAȚĂ, IRITAȚII)? ÎNTREBAREA 5
DIMINEAȚA, DE OBICEI VĂ SIMȚIȚI... ÎNTREBAREA 6
CÂT DE DES AVEȚI DURERI DE STOMAC, MIȘCĂRI ABDOMINALE GREOAIE, CIRCULAȚIA INTESTINALĂ DEREGLATĂ SAU ALTE SIMPTOME DE DEREGLARE A TRACTULUI DIGESTIV? ÎNTREBAREA 7
VĂ PLACE LOOK-UL DVS. DIMINEAȚA? ÎNTREBAREA 8
CÂT DE DES VĂ APLICAȚI FOND DE TEN ȘI PUDRĂ? ÎNTREBAREA 9